NOTICIAS DE INTERÉS 3 DE JUNIO DE 2024/ NOTÍCIES D’INTERÉS 3 DE JUNY DE 2024

 

Noticias de interés _03/06/24

Comunicado de la DG de Transformación Digital: Uso formulario Monitorios LexNet

Comunicat de la DG de Transformació Digital: Ús formulari Monitoris LexNet

Desde la Dirección General de Transformación Digital de la Administración de Justicia han remitido un comunicado relativo al uso en la plataforma LexNet del formulario iniciador de asuntos específico de monitorios civiles a todo el ámbito territorial del Ministerio, en virtud del cual, se proporciona información relevante orientada al dato en aras de determinar de forma automatizada, si se trata de un monitorio de tipo general, de Ley de Propiedad Horizontal o si pueden existir cláusulas abusivas.

Dicho formulario está disponible en el Menú “Plantillas” – “De Sistema”, eligiendo la opción “Procedimiento Monitorio” y contiene los habituales campos de remitente, destino, intervinientes y documentos que se adjuntan, formulándose además diversas preguntas relacionadas con ciertas características de la reclamación.

 

 Des de la Direcció General de Transformació Digital de l’Administració de Justícia han remés un comunicat relatiu a l’ús en la plataforma LexNet del formulari iniciador d’assumptes específic de monitoris civils a tot l’àmbit territorial del Ministeri, en virtut del qual, es proporciona informació rellevant orientada a la dada a fi de determinar de manera automatitzada, si es tracta d’un monitori de tipus general, de Llei de Propietat Horitzontal o si poden existir clàusules abusives.

Este formulari està disponible en el Menú “Plantilles” – “De Sistema”, triant l’opció “Procediment Monitori” i conté els habituals camps de remitent, destí, intervinents i documents que s’adjunten, formulant-se a més diverses preguntes relacionades amb unes certes característiques de la reclamació.

Comunicado/Comunicat

Subvención Municipal para Eventos del Ecosistema Emprendedor de Valencia

Subvenció Municipal per a Esdeveniments de l’Ecosistema Emprenedor de València

El pasado viernes 31 de mayo se aprobó la Convocatoria Municipal de subvenciones para eventos del ecosistema emprendedor de Valencia.


El objeto de esta convocatoria es acometer actuaciones encaminadas a potenciar el ecosistema emprendedor de Valencia por medio del establecimiento de ayudas destinadas a apoyar la realización de eventos en materia de emprendimiento que impulsen y refuercen la actividad emprendedora en el término municipal de Valencia.


Los importes de la subvención se establecen en función de la puntuación obtenida, según los criterios de valoración contemplados en la convocatoria (entre 4.000 y 30.000€)


Se consideran gastos subvencionables aquellos gastos corrientes realizados y devengados desde el 1 de enero de 2024 hasta el 24 de noviembre de 2024 que respondan a la naturaleza y objeto del evento subvencionado, excluidos gastos inventariables. La convocatoria indica de forma taxativa los gastos corrientes que son subvencionables.


El pago de estas subvenciones se realizará con posterioridad a su justificación.


Pueden consultar la convocatoria al completo aquí
https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/AE.IE.120

El plazo de presentación de solicitudes será de 20 días naturales a partir del día siguiente al de la publicación del extracto de la convocatoria de los premios en el Boletín Oficial de la Provincia (BOP).

 

 

 

 

 

 

El Divendres passat 31 de maig es va aprovar la Convocatòria Municipal de subvencions per a esdeveniments de l’ecosistema emprenedor de València.


L’objecte d’esta convocatòria és escometre actuacions encaminades a potenciar l’ecosistema emprenedor de València per mitjà de l’establiment d’ajudes destinades a donar suport a la realització d’esdeveniments en matèria d’emprenedoria que impulsen i reforcen l’activitat emprenedora en el terme municipal de València.


Els imports de la subvenció s’establixen en funció de la puntuació obtinguda, segons els criteris de valoració contemplats en la convocatòria (entre 4.000 i 30.000€)


Es consideren gastos subvencionables aquells gastos corrents realitzats i generats des de l’1 de gener de 2024 fins al 24 de novembre de 2024 que responguen a la naturalesa i objecte de l’esdeveniment subvencionat, exclosos gastos inventariables. La convocatòria indica de manera taxativa els gastos corrents que són subvencionables.


El pagament d’estes subvencions es realitzarà amb posterioritat a la seua justificació.


Pots consultar la convocatòria al complet ací
https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/AE.IE.120

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria dels premis en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

 

 

Cursos Gerencia Provincial del Catastro

Cursos Gerència Provincial del Cadastre

 Desde la Gerencia Provincial del Catastro, nos informan que La plataforma EduCat está abierta a todos los colegiados de colegios profesionales con convenio que quieran realizar cualquiera de los cursos destinados a este colectivo.

Los cursos son los siguientes:

.- NOCIONES BÁSICAS DE CATASTRO PARA COLEGIADOS (2024).

.- EDITOR DEL PARCELARIO CATASTRAL DE LA SEDE ELECTRÓNICA DEL CATASTRO

Si algún colegiado/a está interesado en realizarlo, han de remitir los siguientes datos: Nombre apellidos, dni, telefono y email) a colegio@cograsova.es, para darle de alta en la plataforma que imparte los cursos.

Des de la Gerència Provincial del Cadastre, ens informen que La plataforma EduCat està oberta a tots els col·legiats de col·legis professionals amb conveni que vulguen realitzar qualsevol dels cursos destinats a este col·lectiu.

Els cursos són els següents:

.- NOCIONS BÀSIQUES DE CADASTRE PER A COL·LEGIATS (2024).

.- EDITOR DEL PARCEL·LARI CADASTRAL DE LA SEU ELECTRÒNICA DEL CADASTRE

Si algun col·legiat/a està interessat a realitzar-ho, han de remetre les següents dades: Nom cognoms, Dni, telèfon i email) a colegio@cograsova.es  per a donar-li d’alta en la plataforma que impartix els cursos.